Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Γρονθοκόπησε λιμενικό για να μην βρει το χασίς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πανικός στο λιμάνι με πρωταγωνιστή ένα νεαρό Πειραιώτη, που ταξίδεψε με 250 γραμμάρια χασίς…

Μάχη δόθηκε προχθές το πρωί (21-11-2011) μεταξύ λιμενικών της ασφάλειας του λιμεναρχείου Ηρακλείου κι ενός νεαρού από τον Πειραιά, ο οποίος σύμφωνα με το cretalive.gr, μετέφερε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αθήνα στην Κρήτη.

Οι άνδρες της ασφάλειας του κετρικού λιμεναρχείου Ηρακλείου, μέρες τώρα περίμεναν την άφιξη δύο αδερφών, οι οποίοι από τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, έρχονταν συχνά πυκνά στην Κρήτη φορτωμένοι με ναρκωτικά.

Προχθές το πρωί οι άνδρες του ΚΛΗ εντόπισαν τον ένα από τους δύο αδερφούς, ηλικίας 34 ετών. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, προέβαλε σθεναρή αντίσταση και μάλιστα γρονθοκόπησε κι έναν λιμενικό για να αποφύγει τη σύλληψη.

Τελικώς ο 34χρονος ακινητοποιήθηκε και όπως διαπιστώθηκε μέσα σε ένα σακβουαγιάζ που είχε μαζί του βρέθηκαν 250 γραμμάρια χασίς. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του λιμεναρχείου, όπου προανακριτικά είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ήρθε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο.

Για τον αδερφό του ο οποίος αναζητείται φέρεται να ανέφερε ότι εκείνος του είχε στείλει από το Ηράκλειο στην Αθήνα τα ναρκωτικά, όμως επειδή δεν ήταν καλής ποιότητας, εκείνος άλλαξε την αρχική ποσότητα και γι’ αυτό το λόγο ταξίδεψε προκειμένου να του παραδώσει τη νέα.

Όπως προέκυψε από την πορεία της έρευνας, ο συλληφθείς ταξίδεψε με πλαστά στοιχεία (το εισιτήριο του είχε άλλο όνομα) , ενώ ο αδερφός του ταξίδεψε με τα πραγματικά του στοιχεία.

Έρευνες έγιναν στο σπίτι όπου διαμένουν στην Αθήνα, ωστόσο δε βρέθηκε κάτι. Τα δύο αδέρφια φέρονται να έχουν έρθει αρκετές φορές κατά το παρελθόν στην Κρήτη, ενδεχομένως για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε