Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του body builder!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

To δράμα που συγκλονίζει την Κρήτη συνεχίζεται. Ο αθλητής εξακολουθεί να δίνει μάχη στη ΜΕΘ, ενώ η επιχείρηση μεταφοράς των οργάνων του 36χρονου Σβεν Σέφεν, που πέθανε, ολοκληρώθηκε το πρωί…

Σοβαρά κινητικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει, όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος Στέλιος Κτιστάκης, που χθες (22-02-2012) υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρέθηκε σφαίρα από τη σπονδυλική του στήλη. Οι ενδείξεις δείχνουν βλάβες, καθώς τμήμα του νωτιαίου μυελού έχει νεκρωθεί, ωστόσο ακόμη είναι άγνωστο το μέγεθος των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει ο 38χρονος γυμναστής, σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Νίκο Κοκκίνη.

Στο πλευρό του βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, που είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν να συνέλθει πλήρως από τη μεγάλη περιπέτεια που περνάει. Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να παλέψει για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Όπως δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα “Πατρίς” ο Στ. Κτιστάκης θυμάται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη σκηνή των πυροβολισμών του από τον 36χρονο Σβεν. Κανένας, ωστόσο, δεν έχει ρωτήσει περισσότερα, καθώς στην παρούσα φάση προέχει η βελτίωση της υγείας του.

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά τις 09.00 το πρωί ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς των οργάνων του 36χρονου Γερμανού, μετά τη συγκατάθεση που έδωσαν για τη δωρεά ο πατέρας και η σύζυγός του. Για πολύ “καλά” μοσχεύματα κάνουν λόγο οι γιάτροι, κάτι που φυσικά είναι λογικό, καθώς επρόκειτο για ένα νέο, υγιή άνθρωπο που ασχολούνταν με τον αθλητισμό.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η καρδιά μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο, ο πνεύμονας στο Μόναχο, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη και τα νεφρά στο λαϊκό, με την τελευταία αποστολή με C-130 να ξεκινάει το πρωί. Το πρωί ξεκίνησε και η επέμβαση αφαίρεση των κερατοειδών, οι οποίοι θα παραμείνουν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε ασθενή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Τραγωδία με αθλητή του body building και Γερμανό ”πορτιέρη”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε