Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ξεκινούν σήμερα οι απολογίες των κατηγορούμενων για τις δύο εγκληματικές οργανώσεις

ΦΩΤΟ από το PrismaNews
ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες των συλληφθέντων που φέρονται να συμμετείχαν σε δύο εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν στην Κρήτη.

Στους 16 κατηγορούμενους, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις ανάλογα με τις κατά περίπτωση κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, της διακίνησης όπλων, της διάπραξης ζωοκλοπών και της παράβασης καθήκοντος.

Στις 16:00 απολογούνται στον ανακριτή Λασιθίου στη Νεάπολη ο αστυνομικός από το Ηράκλειο όπως και ο αδελφός του, ενώ στις 18:00 οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες.

Αύριο, απολογούνται οι άλλοι δύο αστυνομικοί ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι απολογίες των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο αναμένεται να μπουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των κατηγορουμένων και οι συναλλαγές τους μετά από αίτημα προς την Οικονομική Αστυνομία από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, προκειμένου να γίνει έλεγχος των οικονομικών τους στοιχείων.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Υποψήφιος Βουλευτής ο “υπαρχηγός” της μαφίας! – 67 άτομα “μπλεγμένα” – Στον εισαγγελέα τα μέλη των δύο κυκλωμάτων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε