Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μαρτύριο στα γεράματα- Ληστές την έδεσαν και τη λήστεψαν!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η 85χρονη έκανε το λάθος να πέσει για ύπνο με ανοιχτό την πόρτα για να παίρνει αέρα…

Την έδεσαν και στη συνέχεια τη λήστεψαν. Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε στην αστυνομία μία 85χρονη γυναίκα από το Μορόνι του δήμου Φαιστού, η οποία περιέγραψε τον «εφιάλτη» που έζησε, στους αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 85χρονη χθες το μεσημέρι (26-08-2011) έπεσε για να κοιμηθεί, αφήνοντας την πόρτα του σπιτιού της ανοικτή για να παίρνει αέρα. Ξαφνικά, όπως είπε στους αστυνομικούς, μπήκαν στο σπίτι της δύο νεαρά άτομα που μιλούσαν καθαρά ελληνικά, αλλά είχαν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και της ζήτησαν να αγοράσει σεντόνια.

Η γιαγιά είπε στους δύο «εμπόρους» πως δεν έχει χρήματα, όμως εκείνοι αντί να φύγουν, την πήραν από το ένα δωμάτιο και την πήγαν σε ένα άλλο, όπου αφού την έβαλαν να καθίσει σε μία καρέκλα, στη συνέχεια της έδεσαν τα χέρια.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όση ώρα η 85χρονη ήταν δεμένη οι δύο άνδρες έκαναν “φύλλο και φτερό” τα συρτάρια της, ενώ έψαξαν και κάτω από το στρώμα της! Όπως είπε η ίδια της πήραν 340 ευρώ από ένα πορτοφόλι της και ένα σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, αξίας περίπου 200 ευρώ, κι έγιναν “καπνός”!

Όταν η ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Μία γειτόνισσα την πλησίασε και τη βοήθησε, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν τη γυναίκα που τους ανέφερε η ηλικιωμένη ότι συνάντησε πρώτη όταν κατάφερε να λυθεί.

Συγγενείς και κάτοικοι του χωριού τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε