Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μαζεύτηκαν στο καφενείο για… πόκερ!

Ηράκλειο: Μαζεύτηκαν στο καφενείο για… πόκερ!

Είχαν στρώσει “χοντρό” παιχνίδι και παρακολουθούσαν τα πάντα με κρυφές κάμερες.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνελήφθησαν εικοσιτέσσερα άτομα, ηλικίας από 21 έως 70 χρόνων. Έπειτα από πληροφορίες για την λειτουργία παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε καφενείο, στο κέντρο της πόλης, οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα και τους συνέλαβε.

Παράλληλα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 7.310 ευρώ αλλά και μάρκες οι οποίες σύμφωνα με τις αναγραφόμενες ενδείξεις αντιστοιχούσαν στο χρηματικό ποσό των 17.643 ευρώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «είκοσι εκ των συλληφθέντων, κατελήφθησαν να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο “POKER TEXAS HOLD EM“ ενώ οι τρεις “BLACK JACK“ με μάρκες οι οποίες ανάλογα με το αναγραφόμενο σε αυτές αριθμητικό νούμερο αντιστοιχούσαν στο χρηματικό ποσό που είχαν προγενέστερα παραδώσει σε 23χρονο, ο οποίος στα πλαίσια του οργανωτικού του ρόλου δεχόταν τα χρηματικά ποσά από τους συμμετέχοντες παίκτες των τυχερών παιγνίων, παραδίδοντας άμεσα σε αυτούς μάρκες διαφόρων χρωμάτων με αντίστοιχες των ποσών αριθμητικές ενδείξεις.

Επίσης εντός του καταστήματος υπήρχαν, εγκαταστημένα και είχαν τεθεί σε λειτουργία, 4 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, τύπου “ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ“, τα οποία βρίσκονταν σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από θαμώνες του καταστήματος τα οποία κατασχέθηκαν. Εντός των παιγνιομηχανημάτων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 394 ευρώ.

Κατά την έρευνα του καταστήματος διαπιστώθηκε ακόμα η εγκατάσταση, σύνδεση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος καμερών με αντίστοιχη οθόνη σε χώρο υποδοχής του καταστήματος, το οποίο καταλάμβανε πεδία στο εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος καθώς επίσης και σε κοινόχρηστες δημόσιες οδούς που περιβάλλουν το κτίριο χωρίς να υφίσταται σχετική Άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε