Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέα απόπειρα απαγωγής ανήλικου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συναγερμό στις Διωκτικές Αρχές προκαλεί το δεύτερο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στην περιοχή της Μεσαράς…

Το συμβάν έγινε στις 20 του Ιανουαρίου, πριν από μία δηλαδή εβδομάδα στην κωμόπολη των Μοιρών. Η μητέρα του παιδιού που είναι από την Αλβανία ανέφερε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι αποφάσισε να το καταγγείλει, έστω και με καθυστέρηση, μετά τη δημοσιοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης του πρώτου ανάλογου περιστατικού με πρωταγωνιστή 11χρονο αγόρι από χωριό της περιοχής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίδα”, η μητέρα και το τετράχρονο παιδί της περπατούσαν στις Μοίρες μέρα μεσημέρι . Κάποια στιγμή χωρίς και οι ίδιοι να το καταλάβουν τους πλησίασε ένα όχημα τύπου τζιπ, χωρίς πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας.

Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο συνεπιβάτης άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, το οποίο πρόλαβε και γαντζώθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του για να προστατευτεί.

Σε αντίθεση με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας του 11χρονου αγοριού που λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής, στο περιστατικό με το τετράχρονο αγόρι δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αναζητήσεις με βάση τα χαρακτηριστικά του οχήματος, καθώς η καταγγελία έγινε αρκετά 24ωρα μετά.

Μετά το τελευταίο περιστατικό έχουν δοθεί εντολές στους αστυνομικούς του Α.Τ, του ΤΑΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ να είναι πολύ προσεκτικοί και να πραγματοποιούν ελέγχους εάν υποπέσει κάτι το περίεργο στην αντίληψή τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε