Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο – Ο κουμπάρος κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας

FOTO EUROKINISSI
FOTO EUROKINISSI
Τον κατήγγειλε η μητέρα, βρήκαν πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του
 

O 29χρονος αντιμετωπίσει σοβαρότατες κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Ιούνιο πήγε μόνος του στο σπίτι του κουμπάρου ο 14χρονος. Εκεί δέχθηκε για πρώτη φορά σεξουαλική επίθεση από τον διεστραμμένου άνδρα που ήθελε να τον αποπλανήσει. Ένα μήνα αργότερα, κακοποίησε σεξουαλικά και την 12χρονη αδελφή του. Αδίστακτος ο δράστης, επιχείρησε το ίδιο στην μικρή την περασμένη Δευτέρα.

Η μητέρα των ανήλικων παιδιών κατάλαβε ότι κάτι έχει συμβεί και απέσπασε όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες από τα παιδιά της, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν.

Οι αστυνομικοί , μετά την καταγγελία της μητέρας,  πήγαν στο σπίτι βρήκαν του 29χρονου και ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας αποθηκευμένο σε ένα σκληρό δίσκο Η/Υ, σε ένα φορητό Η/Υ, σε ένα ψηφιακό δίσκο DVD , σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, σε ένα USB Stick.

O δράστης καλείται την ερχόμενη Δευτέρα να ξετυλίξει το κουβάρι των ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων παιδιών. Το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και κρατείται μέχρι την απολογία του στην Ανακρίτρια. Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς τις ανατριχιαστικές καταγγελίες της μητέρας της 12χρονης και του 14χρονου αγοριού, ήρθε να επιβεβαιώσει η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Ο τελευταίος διαπίστωσε στη 12χρονη ευρήματα που καταδεικνύουν παρά φύση ασέλγεια και ταιριάζουν με τις καταθέσεις της 12χρονης, που δεν άντεξε και είπε όλη την αλήθεια στους γονείς της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε