Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οι κάμερες ασφαλείας, ρίχνουν φως στους ληστές της ταχυδρόμου!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Στις κάμερες των επιχειρήσεων του Αρκαλοχωρίου εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό των δύο ληστών…

που άρπαξαν δύο τσάντες με τα χρήματα – 22.350 ευρώ- της ταχυδρομικής υπαλλήλου Ειρήνης Δ. προχθές το πρωί (02-04-2012) στου Γαζέπη το Μύλο.  Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το πρόσωπο του ενός ληστή, δεν τον αναγνώρισαν μέσα από το φωτογραφικό αρχείο των σεσημασμένων που διαθέτει η ΕΛΑΣ.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι μια κάμερα έχει καταγράψει την παρουσία τους με το κλεμμένο όχημα στο Αρκαλοχώρι, όμως η εικόνα δε βοηθάει όσο θα ήθελαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, κάτι που ίσως γίνει όταν το υλικό σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Πάντως ολοένα και περισσότερο ενισχύεται η εκτίμηση ότι οι δύο δράστες παρακολουθούσαν την 45χρονη διανομέα από την πρώτη στιγμή που πήρε τα χρήματα για τους κατοίκους της Παναγιάς, από τα ΕΛΤΑ του Αρκαλοχωρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ληστής ο οποίος δεν φορούσε κουκούλα πήρε συνολικά δύο από τις περίπου πέντε τσάντες, ενώ άνοιξε και το πορτμπαγκάζ , δείχνοντας ότι γνώριζε ότι εκεί υπήρχε ο σάκος με τα χρήματα.

Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία, έπεσε με ορμή στην πίσω αριστερή πλευρά του οχήματος που οδηγούσε η διανομέας των ΕΛΤΑ. Οι ληστές πιθανότατα γνώριζαν το δρομολόγιο της 45χρονης το οποίο ήταν συγκεκριμένο, αφού η ίδια κάνει αυτή τη δουλειά από το 2001. Η άτυχη γυναίκα επέβαινε σε ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Peugeot , έχοντας μαζί της έναν 88χρονο, τον οποίο θα μετέφερε στο χωριό του.

Οι ληστές ήταν κρυμμένοι σε ένα χωματόδρομο, μέσα σε ένα λιόφυτο. Όταν είδαν το όχημά της ανέπτυξαν ταχύτητα και έπεσαν στο ασημί Ι.Χ. Η οδηγός τα έχασε , μη μπορώντας να καταλάβει τι είχε συμβεί. Απτόητοι από τη σύγκρουση οι ληστές δεν έχασαν την ευκαιρία και τότε ο συνοδηγός, κατέβηκε από το όχημα και με αστραπιαίες κινήσεις πήγε προς το αυτοκίνητο της διανομέα και πήρε το σάκο με τα χρήματα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε