Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οι ληστές βασάνισαν ηλικιωμένες αδερφές-”Έλεγαν πως θα μας σφάξουν”!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Οι δύο αδερφές έμελε να περάσουν τα 80 τους χρόνια, για να ζήσουν την πιο μαρτυρική νύχτα της ζωής τους…

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνουν οι ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, που αποτελούν τα εύκολα “θύματα” αδίστακτων δραστών. Ακόμη μία υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (04-04-2012) στο Ατσαλένιο, όταν τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μιας 84χρονης και μιας 82χρονης, τις οποίες κακοποίησαν και λήστεψαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα και για περίπου δύο ώρες οι ληστές “αλώνιζαν” στο σπίτι των αδελφών, χωρίς κανένας από τη γειτονιά να αντιληφθεί το παραμικρό. Το νέο περιστατικό ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων αποδεικνύει την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Ηράκλειο, όπου οι ηλικιωμένοι αποτελούν τον πιο αδύναμο κρίκο για τους ληστές, τους διαρρήκτες και κάθε λογής κακοποιούς.

Οι τέσσερις ληστές χτύπησαν πάντως «φλέβα χρυσού», αφού οι δύο αδερφές έκρυβαν στο σπίτι τους μερικές χιλιάδες ευρώ, τις οποίες βρήκαν οι δράστες και πήραν μαζί τους φεύγοντας. Οι τέσσερις ληστές βρήκαν δύο φακέλους που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ περίπου.

”Μου έλεγαν ότι θα με σφάξουν”

«Ήταν γύρω στη μια τη νύχτα. Δεν είχαμε κοιμηθεί και μιλούσα με την αδερφή μου. Ξαφνικά τέσσερα άτομα μπήκαν στο υπνοδωμάτιο κι άρχισαν να μας φωνάζουν και να ζητάνε τα λεφτά. «Δώσε μου τα λεφτά, πες μας πού είναι γιατί θα σε σφάξουμε» μου έλεγαν. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι και τότε ο ένας από τους τέσσερις «εισβολείς» τη γρονθοκόπησε.

«Μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ακόμη πονάω. Του έλεγα να μη με χτυπάει γιατί δεν είμαι καλά». Δύο εκ των ληστών φορούσαν κουκούλες, οι άλλοι δύο δεν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του πρόσωπου τους, ενώ και οι τέσσερις σύμφωνα με την ηλικιωμένη φορούσαν γάντια, προφανώς για να μην αφήσουν αποτυπώματα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι ληστές είναι βέβαιο ότι γνώριζαν τις δύο ηλικιωμένες, όπως επίσης ήξεραν και από πού θα μπουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Το σπίτι τους είναι ισόγειο και βρίσκεται στο τέρμα ενός μικρού στενού στην περιοχή του Ατσαλένιου. Οι δράστες δεν παραβίασαν την κεντρική είσοδο, υπό το φόβο ότι μπορεί να τους έβλεπαν. Παραβίασαν μια πλαϊνή πόρτα με αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως κατσαβίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
“Οι ληστές απειλούσαν με το όπλο στο κεφάλι της 15χρονης κόρης μου” – Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα στο NEWSIT-VIDEO- ΦΩΤΟ

Τον ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι του, πήραν τα λεφτά κι εξαφανίστηκαν

Ηράκλειο: Έσπασαν την πόρτα, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε