Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πήγε για συνεύρεση και κατέληξε με τραύμα στο κεφάλι!

Ηράκλειο: Πήγε για συνεύρεση και κατέληξε με τραύμα στο κεφάλι!

Μία 23χρονη τραυμάτισε με μπουκάλι στο κεφάλι έναν ηλικιωμένο με τον οποίο πήγε να συνερυρεθεί ερωτικά…

Ο 80χρονος και η νεαρή κοπέλα κατέληξαν και οι δύο στα κρατητήρια καιώς υποστηρίζουν μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για την ίδια ιστορία.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο, στις 5 χθες το απόγευμα, πήγε στο σπίτι του η 23χρονη κοπέλα, την οποία ήδη γνώριζε, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Όσο η κοπέλα ετοιμαζόταν, άγνωστος δράστης μπήκε στο σπίτι, χτύπησε τον 80χρονο και έκλεψε από το κομοδίνο του 450 ευρώ, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε ότι ο ηλικιωμένος την πήρε τηλέφωνο, προφασιζόμενος οικονομική βοήθεια για την ίδια και το ανήλικο παιδί της. Η 23χρονη φέρεται να έφτασε στο σπίτι του άνδρα μαζί με το παιδί της, αντιμετωπίζοντας, όμως, έναν “φουντωμένο” 80χρονο, ο οποίος επιχείρησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις. Η 23χρονη ισχυρίζεται ότι η ίδια χτύπησε στο κεφάλι τον 80χρονο με μπουκάλι, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του.

Τελικά η αλήθεια δεν ξέρουμε ποια είναι, σύμφωνα με το cretalive.gr, ωστόσο το αστυνομικό τμήμα Ηρακελίου δινεργεί προανάκριση, ενώ ο 80χρονος συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και η 23χρονη για παράνομη βία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε