Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πυροβόλησε τον άντρα της και εκείνος την κάλυψε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια η αστυνομία συμπλήρωσε τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης…

H υπόθεση παρέμενε ανοιχτή για δύο ολόκληρα χρόνια. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αρκαλοχωρίου, προσπαθούσαν να διαπιστώσουν πως ακριβώς είχε τραυματιστεί ένας 28χρονος με κυνηγετικό όπλο, με τα στοιχεία που έρχονταν κάθε λίγο στο φως, να διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2009, όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ αιμόφυρτος και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε χτυπηθεί με σκάγια στην κοιλιά. Όταν ο 28χρονος άρχισε να συνέρχεται έδωσε κατάθεση στην αστυνομία. Είπε ότι αυτοτραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του στο Πανόραμα του δήμου Μίνωα Πεδιάδος, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει.

Εκείνο όμως που έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς, ήταν πως τα σκάγια είχαν ανοίξει σαν βεντάλια- πράγμα που έδειχνε ότι είχε βληθεί από κάποια απόσταση και όχι σχεδόν εξ επαφής όπως συμβαίνει όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Έτσι, η έρευνα συνεχίστηκε και σχεδόν δύο χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε ότι τον είχε πυροβολήσει η 25χρονη σύζυγός του αλλά εκείνος προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας ψέματα! Οι λόγοι για τους οποίους έγινε το κακό παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο πιθανότατα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο το οποίο δεν θα αποφύγει η νεαρή σύζυγος, παρ’ ότι δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε