Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σχεδίαζαν κι άλλη δολοφονία!

Ηράκλειο: Σχεδίαζαν κι άλλη δολοφονία!

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά την εξιχνίαση και τη σύλληψη των δραστών του 97χρονου ηλικιωμένου από το Βενεράτο…

Μία ακόμη εγκληματική ενέργεια για να κερδίσουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σκόπευαν να διαπράξουν σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ οι τρεις αλλοδαποί από τη Συρία που ομολόγησαν τη δολοφονία του 97χρονου Γιώργου Θεοδωρουλάκη μέσα στο σπίτι του στο Βενεράτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ από την ανάκριση του 25χρονου Σύριου προέκυψε πως θα έπαιρνε πέντε χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση που έβρισκαν τις 40 χιλιάδες ευρώ, για τις οποίες είχαν πληροφορίες πως είχε κρυμμένες στο σπίτι του ο ηλικιωμένος.

Επιπλέον, όπως είπε στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου ο 25χρονος συλληφθείς, μετά την κλοπή στο σπίτι του Θεοδωρουλάκη ο μεγαλύτερος σε ηλικία συμπατριώτης του σχεδίαζε ακόμα μία “δουλειά” από την οποία θα κέρδιζαν 400 χιλιάδες ευρώ, χωρίς όμως αυτή να γίνεται γνωστή στους προανακριτικούς υπαλλήλους της Αστυνομίας.

Ο κύκλος των συλλήψεων ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας γίνεται αναφορά και σε μία γυναίκα που αναζητείται, όμως δεν είναι γνωστά τα στοιχεία της.

Συγκεκριμένα στο επίσημο έγγραφο της Αστυνομίας προς τις εισαγγελικές αρχές αναφέρεται: “Σύμφωνα με την εξέταση του 25χρονου αλλοδαπού κατηγορούμενου , ο 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος δήλωσε σε αυτόν ότι στο σημείο τέλεσης της κλοπής είχαν μεταβεί σε προγενέστερο χρόνο, ο ίδιος από κοινού με τον 49χρονο Έλληνα, τον 19χρονο από τη Συρία και μία γυναίκα αγνώστων στοιχείων, με σκοπό την αυτοψία και την επιχείρηση της κλοπής”.

Τα στοιχεία της γυναίκας δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστά στις Διωκτικές Αρχές, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψουν κατά την ανάκριση ή από τα αποτελέσματα άρσης των κινητών τηλεφώνων των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι οι 6 φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 97χρονου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε