Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Την έδεσαν και τη φίμωσαν για να της πάρουν τη σύνταξη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ηλικιωμένη ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές της…

Θύμα ληστείας έπεσε προχθές (14-01-2012), λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Ηράκλειο μέσα στο σπίτι της. Η 70χρονη γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, οι οποίοι την έδεσαν και τη φίμωσαν προκειμένου να ψάξουν το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι δράστες πήραν τα λίγα χρήματα που βρήκαν και έφυγαν. Το σπίτι της ηλικιωμένης είναι στη λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο και οι δράστες μπήκαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο της πίσω πλευράς.

Οι δύο δράστες έφυγαν χωρίς να χτυπήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ στη συνέχεια η ίδια κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια. Όπως είπε η ίδια ήταν σκοτάδι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά των ληστών. Αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους…

”Ξάφρισαν” μονοκατοικία στην Ελιά
Οι άγνωστοι δράστες, έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, από μονοκατοικία στην περιοχή της Ελιάς. Οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και όταν επέστρεψαν είδαν ότι το σπίτι τους είχε «λεηλατηθεί». Σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή έχουν σημειωθεί κι άλλες διαρρήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρέθυμνο:Φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης -Τη βίασαν, την έδεσαν και την χτύπησαν μέχρι θανάτου!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε