Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Tον πυροβόλησε αλλά κατάφερε να την αφοπλίσει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εφιαλτικό το μεροκάματο για έναν οδηγό ταξί στο Ηράκλειο που βρέθηκε αντιμέτωπος με μια οπλισμένη γυναίκα…

Όπως αναφέρει το flashnews.gr το περιστατικό συνέβη χθες..

Ο 37χρονος οδηγός ταξί σταμάτησε για να παραλάβει μια 43χρονη γυναίκα, η οποία αφού άφησε την τσάντα της στο πίσω κάθισμα, τον πλησίασε, άνοιξε την πόρτα και του ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο.Θέλοντας μάλιστα να δείξει ότι δεν αστειέυεται, η γυναίκα, εβγαλε το όπλο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα!

Ο ταξιτζής κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, βγήκε από το αυτοκίνητο και αφόπλισε τη γυναίκα, η οποία στο μεταξύ πυροβόλησε ακόμη τρεις φορές.

Ο οδηγός μέσω του Κέντρου κάλεσε την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τη γυναίκα.

Η 43χρονη Ηρακλειώτισσα φέρεται να είναι γνώριμη των διωκτικών αρχών, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η ταυτότητα του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Πρόκειται για όπλο που είχε κλάπει πριν αρκετά χρόνια από εν ενεργεία αστυνομικό του Ηρακλείου, κατά την διάρκεια ακτοπλοϊκής μετακίνησής του, από τον Λιμένα Ηρακλείου στον Λιμένα Πειραιώς την 17-08-2000.

Στην τσάντα της 43χρονης  βρέθηκαν επίσης διακόσια φυσίγγια ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της από Αστυνομικούς της Υ.Α. Ηρακλείου, όπου συγκατοικούσε με 53χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου στυλό, και άλλα δεκατρία φυσίγγια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε