Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τους έκλεβαν την ώρα που έκαναν μπάνιο

Το “έπαιζαν” λουόμενοι και … εξαφάνιζαν τα υπάρχοντα των … πραγματικών λουόμενων. Ο λόγος για τρία άτομα, που “δραστηριοποιούνταν” σε παραλίες του δήμου Χερσονήσου και χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία δύο τουριστριών, στην παραλία των Μαλίων, οι οποίες κατήγγειλαν την κλοπή των δύο κινητών τους τηλεφώνων, αξίας 600 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή καθώς και κάποια μετρητά (συνολικά 60 ευρώ και 5 λίρες Αγγλίας) που είχαν μαζί τους.

Από την προανάκριση του Α.Τ. Χερσονήσου προέκυψε ότι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20, 21 και ένας 26χρονος Έλληνας είχαν κάνει “σπείρα”, με συγκεκριμένα “καθήκοντα” για τον καθένα, βάζοντας στο στόχαστρο τουρίστες και τα υπάρχοντά τους!

Οι δράστες συνελήφθησαν επ’αυτοφώρω, την ώρα που “παραμόνευαν” για τα επόμενα θύματά τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία των τουριστριών, τα οποία τους επιστράφηκαν.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίστηκε, το μεσημέρι, στα σπίτια των τριών ανδρών, όπου βρέθηκαν αντικείμενα που θα γέμιζαν … ολόκληρα καταστήματα!

Βιντεοκάμερες, φωνογραφικές μηχανές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, γυναικείες τσάντες, κοσμήματα, καλλυντικά και είδη ένδυσης των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να υποπτεύονται ότι πρόκειται για προϊόντα κλοπών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε