Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τρόμος σε κοσμηματοπωλείο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αδίστακτοι κακοποιοί έσπασαν, λήστεψαν και χτύπησαν – Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης…

Η ένοπλη ληστεία έγινε το πρωί σε κοσμηματοπωλείο της περιοχής Κοκίνη Χάνι. Τρεις αδίστακτοι κακοποιοί, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με κουκούλες κατάφεραν να αρπάξουν τρεις σακούλες με κοσμήματα. 

Το χρονικό της ληστείας
Οι δράστες πάρκαραν το αυτοκίνητό τους έξω από το χρυσοχοείο, που γειτνιάζει με γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Ο αλλοδαπός υπάλληλος του γραφείου βρισκόταν έξω από αυτό. Ένας από τους δράστες τον πλησίασε και του είπε να εξαφανιστεί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο αλλοδαπός μπήκε στο γραφείο και ενημέρωσε το αφεντικό, που τηλεφώνησε στο 100. 

Εντός του χρυσοχοείου βρισκόταν ο ένας εκ των ιδιοκτητών. Όταν είδε τους ένοπλους δράστες, προσπάθησε να αντισταθεί και ένας από τους ληστές τον χτύπησε με τη λαβή του πυροβόλου όπλου στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δράστες έχοντας ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη, κατάφεραν να αδειάσουν με άνεση τις προθήκες του καταστήματος και να τραπούν σε φυγή, σπάζοντας παράλληλα μια βιτρίνα.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητο προς την περιοχή της Ελιάς, από το δρόμο του Σταυρωμένου. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο των κακοποιών εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ελιάς και όπως αποδείχτηκε ήταν κλεμμένο, πριν από περίπου μια εβδομάδα από το Ηράκλειο. 

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε