Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο:Του ”γάζωναν” το σπίτι και στρίγγλιζαν τα ανήλικα παιδιά του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πανικός στο σπίτι οικογένειας κτηνοτρόφου – Οι άγνωστοι ”γάζωσαν” τόσο το διαμέρισμα όσο και το κατάστημα του πεθερού του στο ισόγειο…

Τα κίνητρα του ατόμου που “γάζωσε” το σπίτι κτηνοτρόφου στο Καστέλλι και προκάλεσε φθορές και στο κατάστημα του πεθερού του, προσπαθεί να βρει η αστυνομία για να φτάσει στην ταυτότητα του πιστολέρο που αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή.

Ο 40χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με διάφορα άτομα με τα οποία έχει διαπληκτιστεί και στο παρελθόν, λόγω κτηνοτροφικών διαφορών, σύμφωνα με την αστυνομία. Το σπίτι του 40χρονου βρίσκεται στον α’ όροφο, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται το κατάστημα με ζωοτροφές του πεθερού του.

Οι πυροβολισμοί εκτιμάται ότι έπεσαν στη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας (10-04-2012). Ο 40χρονος ήταν με τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά, ηλικίας 16 και 10 ετών, όταν άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το επόμενο πρωί, είδαν τις οπές στους τοίχους της οικίας τους και τα τζάμια της επιχείρησης του ισογείου σπασμένα.

Οι αστυνομικοί από το Καστέλλι βρήκαν κάποιες βολίδες τις οποίες συνέλεξαν , όχι όμως κάλυκες για να ξέρουν με τι ακριβώς όπλο πυροβολήθηκαν το κατάστημα με τις ζωοτροφές και η οικία του 40χρονου. Εκτιμάται ότι είναι είτε
από καραμπίνα είτε από πολεμικό τυφέκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση διαθέτει κάμερες όμως δεν ήταν ενεργοποιημένες για να καταγράψουν το δράστη ή τους δράστες. Ο 57χρονος επιχειρηματίας πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα διαρρηκτών μέσα στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, δύο άτομα είχαν μπει την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του και τον έκλεψαν. Οι δράστες του πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο υπήρχαν και τα κλειδιά του σούπερ μάρκετ του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε