Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο:Βρήκε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και έκανε το λάθος να μπει μέσα…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

H άτυχη γυναίκα έζησε την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής της, στα 87 της χρόνια…

Μια 87χρονη γυναίκα έβαλαν στο στόχαστρο τρεις ληστές στην περιοχή της Μιαμού στο δήμο Γόρτυνας. Οι ληστές, ακινητοποίησαν και λήστεψαν τη γυναίκα χθες στις 22.00 τη νύχτα σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στο μικρό χωριό.

Η ληστεία έγινε όταν η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεψε από τη βεγγέρα που έκανε στη γειτόνισσα. Όταν έφτασε στην πόρτα του σπιτιού της όμως, τη βρήκε ανοιχτή και ανησύχησε. Μπήκε μέσα και πριν προλάβει να ανοίξει το δωμάτιο της επιτέθηκαν τρεις άνδρες που φορούσαν στα πρόσωπα τους καλσόν.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο ένας από αυτούς μιλούσε καθαρά ελληνικά, ζητώντας από την τρομοκρατημένη γυναίκα να τους δώσει τα λεφτά της. Εκείνη αρχικά δε μιλούσε στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να τους πει ότι είχε ένα μικρό κομπόδεμα στο κομοδίνο της. Οι ληστές άνοιξαν το κομοδίνο, βρήκαν το πορτοφόλι με 400 ευρώ, το πήραν και εξαφανίστηκαν.

Η ηλικιωμένη σε κακή κατάσταση κάλεσε τους γείτονες σε βοήθεια και αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών πήγαν στο χωριό, βοήθησαν την ηλικιωμένη και μίλησαν μαζί της για το περιστατικό που έζησε και την τρομοκράτησε.

Η γυναίκα ζει μόνη της σε μία μονοκατοικία και το κάθε δωμάτιο του σπιτιού της έχει ξεχωριστή εξώπορτα, κάτι που ως φαίνεται γνώριζαν καλά οι δράστες που είχαν φροντίσει πριν φτάσει η ηλικιωμένη στο σπίτι της να ψάξουν τα δύο από τα τρία δωμάτια. Δεν πρόλαβαν να ψάξουν όμως και το τελευταίο και έτσι η ηλικιωμένη τους πρόλαβε μέσα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε