Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ήθελαν να σώσουν τα λεφτά από την χρεοκοπία και τα πήραν οι ληστές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα σε μίση μόνο ώρα αδίστακτοι κακοποιοί κατάφεραν να πάρουν από ηλικιωμένους 110.000 ευρώ!

Τα περιστατικά με θύματα ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα καθώς οι αδίστακτοι κακοποιοί μπορούν εύκολα να τους αποσπάσουν χρήματα ή πολίτικα αντικείμενα. Σήμερα, μέσα σε μόνο μισή ώρα, κατάφεραν να αρπάξουν από δύο ηλικιωμένους το ποσό των 110.000 ευρώ!

Τα θύματα φαίνεται πως είχαν θορυβυθεί από τα όσα ακούγονται για την χρεοκοπία της χώρας και έσπευσαν στην τράπεζα να βγάλουν τις οικονομίες μιας ζωής με σκοπό να τις βάλουν κάπου όπου θα ήταν ασφαλείς. Όμως λογάριαζαν χωρίς τους ληστές που παραμόνευαν έξω από τις τράπεζες ή κοντά στο σπίτι τους.

Στη μία περίπτωση, το μεσημέρι, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, στην οδό Ν. Ζερβού, άρπαξαν την τσάντα 70χρονου, που περιείχε 60.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε κάνει ανάληψη λίγα λεπτά πριν από τράπεζα της περιοχής.

Μισή ώρα αργότερα, ένα άτομο πήγε στο σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Χ. Βουρνάζου στους Αμπελοκήπους, στην οποία εμφανίστηκε δήθεν ως ανθοπώλης και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατόρθωσε να της πάρει 50.000 ευρώ, που είχε κρυμμένα η γυναίκα στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Έκανε το φίλο για να πάρει τα λεφτά του ηλικιωμένου

Τον σημάδευαν με καραμπίνα για 70 ευρώ!

Αρκαδία: Μπήκαν για ληστεία κι άφησαν πίσω τους ένα νεκρό

Κάθε χρόνο κακοποιούνται 4 εκατ. ηλικιωμένοι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε