Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα: Η άρση απορρήτου οδηγεί στους δολοφόνους πατέρα και γιου!

Η στυγερή δολοφονία εξακολουθεί να συγκλονίζει – Η αγριότητα των δραστών που έκοψαν το νήμα της ζωής πατέρα και παιδιού, δεν έχει όρια…

Την ώρα που η τραγική μητέρα, παραλάμβανε τις σορούς του 3χρονου αγοριού και του άντρα της για να γίνει η ταφή τους στην Αλβανία, οι έρευνες της αστυνομίας, επικεντρώνονταν στις τηλεφωνικές συνομιλίες του πατέρα τις τελαυταίες μέρες.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων από τον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί θεωρούν πως θα έχουν στοιχεία για την ταυτότητα των δολοφόνων. Εκείνων που σκότωσαν τον 35χρονο Φιλίπ Μεζάι και το μόλις 3 ετών παιδί του.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί “δείχνουν” ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικές ή προσωπικές διαφορές. Εκτιμάται πως κάποιο αποτύπωμα ή ένας κάλυκας, μαζί με ό,τι άλλο ενδεχομένως περισώθηκε από το νερό, μπορεί να οδηγήσει στους δράστες, για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η σύζυγος του 35χρονου φέρεται να έχει καταθέσει στην Αστυνομία όμως δε μιλάει ελληνικά και φαίνεται πως δε γνωρίζει και πολλά πράγματα για τη ζωή και τις επαφές του άντρα της στην Ελλάδα.

Η αναγγελία της κηδείας στην Αλβανία

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία
Όπως διαβάζουμε στο eleftheriaonline, από την επεξεργασία των στοιχείων και την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, φαίνεται ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τον 35χρονο. Μάλιστα, φαίνεται να τον πυροβόλησε εν κινήσει, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει ανεξέλεγκτο με ορμή μέσα στο αρδευτικό κανάλι μαζί με το δράστη, τον νεκρό από τον πυροβολισμό Φιλίπ Μεζάι και το αθώο αγοράκι του.

Το παιδί κατά πάσα πιθανότατα ήταν ζωντανό μέχρι που ο δράστης, αφού απεγκλωβίστηκε από το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο, το μαχαίρωσε στο λαιμό! Μάλλον θεωρούσε το μωρό μάρτυρα όσων είχαν ειπωθεί κι είχαν γίνει μέσα στη μαύρη Μερσεντές και ήθελε να του “κλείσει” το στόμα…

Ειρωνεία: Το μωρό ήρθε από την Αλβανία πριν από λίγες ημέρες
Το παιδάκι που ήταν ο μικρότερος γιος του ζευγαριού ζούσε με τη μητέρα του στην Αλβανία και ήρθε στη χώρα μας πριν από ένα μήνα για το μάζεμα της ελιάς. Ο πατέρας, που έμενε μόνιμα στο Πλατύ, είχε δει ελάχιστες φορές το μικρότερο παιδί του και είχε χαρεί πολύ που θα περάσει μαζί του αυτές τις ημέρες. Δεν μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα συνέβαινε…

O 35χρονος με το άλογο, με το οποίο έτρεχε σε ιπποδρομίες - ΦΩΤΟ από το eleftheriaonline

Διαβάστε ακόμα:
Φως στο διπλό έγκλημα της Kαλαμάτας – Ποιους ψάχνουν οι αστυνομικοί – Tι “είδε” ο ιατροδικαστής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε