Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Καρπενήσι: Έκρυβε το χασίς στο Playstation!

Καρπενήσι: Έκρυβε το χασίς στο Playstation!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ένας 25χρονος από το Καρπενήσι, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 25χρονος εκτός από τα ηλεκτρονικά παιγνίδια, γνώριζε καλά και από υδροπονικές καλλιέργειες χασισόδενδρων…

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης παρουσία δικαστικού λειτουργού έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στη μονοκατοικία την οποία διέμενε στο Καρπενήσι.

Σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοσχέδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 5 δενδρύλλια κάνναβης φυτεμένα σε τέσσερις γλάστρες, όλα σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 0,80 έως 100 εκ. περίπου.

– 1 πρόχειρο μπλοκ σημειώσεων που περιείχε οδηγίες για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης.

– 6 μπουκάλια με υγρό λίπασμα, για την ανάπτυξη των φυτών.

– Σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενο από: δυο λαμπτήρες φωτισμού, έναν υψηλής και έναν χαμηλής ηλεκτροδυναμικής ισχύος, δύο θερμόμετρα και έναν ανεμιστήρα, ώστε να εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού και αερισμού των φυτών.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, στη συνέχεια ο 25χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Καρπενησίου (Κ.Τ.Ε.Λ.) από όπου παρέλαβε δέμα, που του είχε στείλει άγνωστο άτομο από την Αθήνα.

Το δέμα περιείχε μια ηλεκτρονική παιγνιομηχανή (playstation) μέσα στην οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 περίπου, γραμμαρίων.

Η προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου συνεχίζεται, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο άγνωστος αποστολέας των ναρκωτικών ουσιών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε