Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Kατέκλεψαν τα σίδερα του ΟΣΕ και τα μετέφεραν με ταξί

Kατέκλεψαν τα σίδερα του ΟΣΕ και τα μετέφεραν με ταξί

Δύο άνδρες από το Αφγανιστάν συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κλοπή υλικού από τον Ο.Σ.Ε. Επίσης συνελήφθησαν και οι δύο οδηγοί ταξί.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετάπληροφορίες που έιχαν για αλλοδαπούς που αφαιρούσαν υλικό από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε το οποίο στη συνέχεια μεταφέρουν με ταξί, εντόπισαν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας δύο οχήματα ταξί στα οποία επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και μάλιστα ένας σε κάθε όχημα. Αφού τα ακινητοποίησαν τα ερεύνησαν και βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών κθώς και στο πίσω κάθισμα και των δύο οχημάτων 25 πλαστικές σακούλες γεμάτες με μεταλλικούς συνδέσμους, συνολικού βάρους 1.000 κιλών.

Ο Αρμόδιος υπάλληλος του ΟΣΕ αναγνώρισε το υλικ’ο και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για σύγχρονους ελατηριωτούς συνδέσμους βαρέως τύπου, που αποτελούν αποκλειστικά υλικό του ΟΣΕ και χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των στρωτήρων και της σιδηροτροχιάς.

Οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί μαζί με δύο επιπλέον αλλοδαπούς Αφγανικής καταγωγής που συνελήφθησαν στην Πλ. Βικτωρίας από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, είναι μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών Αφγανικής καταγωγής που διέπραττε ληστείες, εκβιασμούς και παροχή «προστασίας» σε καταστηματάρχες Πακιστανικής καταγωγής στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και εκβιασμών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βοιωτία: ”Φέρε τα λεφτά γιατί είμαι τρελός” – Άγρια ληστεία σε βενζινάδικο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε