Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κατερίνη: Αστυνομικός πυροβόλησε πολίτη μπροστά στην έγγυο γυναίκα του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρωτοφανείς σκηνές σε δρόμο της πόλης με πρωταγωνιστή έναν… νταή αστυνομικό – Δείτε το βίντεο με την καταγγελία του πολίτη…

Αστυφύλακας που υπηρετεί στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνελήφθη χθες το βράδυ από συναδέλφους του της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Κατερίνης, με κατηγορίες σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ο αστυφύλακας ενεπλάκη χθες το βράδυ σε φραστικό επεισόδιο στην Καλλιθέα Κατερίνης, με 34χρονο κάτοικο της περιοχής που περπατούσε μαζί με την έγγυο γυναίκα του. Όπως καταγγέλλει ο πολίτης, όπως περπατούσαν είδαν τον αστυνομικό να έρχεται κατά πάνω τους, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Όταν του φώναξαν να σταματήσει εκείνος κατέβηκε και τον χτύπησε με πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο σε διάφορα μέρη του σώματός του και στο κεφάλι. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός πυροβόλησε τον πολίτη στα πόδια και εκείνος αναγκάστηκε να πηδήξει για να αποφύγει τη σφαιρα! Δείτε την καταγγελία του 34χρονου…

Ο 34χρονος ιδιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης, συνελήφθη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο αστυφύλακας για εξύβριση – απειλή και απλή σωματική βλάβη, ωστόσο, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυφύλακας, ο οποίος βρίσκεται σε κανονική άδεια, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και, παράλληλα, σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε