Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καβάλα: Έμπορος ναρκωτικών φυλάκισε 16χρονη στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αναζητούσαν τo ανήλικο κορίτσι από τις 21 Ιανουαρίου του 2011…

Η σύλληψη του 34χρονου, που είχε μπει από καιρό στο στόχαστρο της Δίωξης Ναρκωτικών, έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (16-04-2011). Αστυνομικοί, που είχαν γίνει σκιά του, τον ακινητοποίησαν και σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν βρήκαν 34,9 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα χασίς. Η μεγάλη αποκάλυψη όμως έγινε όταν αποφάσισαν να μπουν στο σπιτι του…

Σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο βρέθηκε ένα 16χρονο κορίτσι, που είχε διαφύγει από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων και αναζητούνταν από την 21-01-2011. Στα υπόλοιπα δωμάτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο τηλεκάρτες με εμφανή ίχνη ηρωίνης, καθώς και τέσσερις κενές νάιλον σακούλες που προορίζονταν για τοποθέτηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος σε τακτά χρονικά διαστήματα, μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη όπου προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε σε χρήστες της Καβάλας.

Ο δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον της κας. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας. Η προαναφερθείσα ανήλικη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε