Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καβάλα: Η αδίστακτη συμμορία των ”4” με τα 40 χτυπήματα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δράστες μέσα σε 17 μέρες διέρρηξαν και έκλεψαν 40 αυτοκίνητα – Ένα από αυτά το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους…

Οι αποκαλύψεις για τη δράση της συμμορίας ξεκίνησαν με τη σύλληψη 21χρονου, από αστυνομικούς του σταθμού Ορφανίου. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης πότε μόνος του και πότε σε συνεργασία με τρεις Έλληνες, ηλικίας 23, 29 και 31 ετών, διέπραξαν από την 1η έως τις 17-01-2011 συνολικά 40 κλοπές-διαρρήξεις σε αυτοκίνητα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, δρούσαν κυρίως νυκτερινές ώρες και αφού εντόπιζαν το στόχο τους (συνήθως παρκαρισμένα πολυτελήαυτοκίνητα ή ταξί), έσπαζαν το παράθυρο του οδηγού ή του συνοδηγού και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά ή άλλα αντικείμενα αξίας που υπήρχαν στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των παθόντων, οι δράστες αφαίρεσαν, το εν λόγω χρονικό διάστημα:

·       400€ σε μετρητά
·       Δύο κινητά τηλέφωνα, αξίας 600€.
·       Δύο GPS.
·       Μία φορητή τηλεόραση με ενσωματωμένο DVD PLAYER .
·       Ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
·       Μία φωτογραφική μηχανή
·       Ένα μπουφάν και διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως πιστωτικές κάρτες, USB, πορτοφόλια και έγγραφα.

Σε μια εκ των περιπτώσεων και συγκεκριμένα στις Κρηνίδες, δύο από τους προαναφερόμενους δράστες (21χρονος και 23χρονος), έκλεψαν ένα παρκαρισμένο Lancia Dendra , με το οποίο πήγαν στη Χρυσούπολη για να εντοπίσουν και να διαρρήξουν άλλους στόχους. Όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους επέστρεψαν στην Καβάλα και αφού περιέλουσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο με βενζίνη, το πυρπόλησαν, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε