Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καβάλα: Κρατούσε διευθυντή ΔΟΥ κλειδωμένο στο γραφείο του

Καβάλα: Κρατούσε διευθυντή ΔΟΥ κλειδωμένο στο γραφείο του

Παραδόθηκε το μεσημέρι στους αστυνομικούς, ο 42χρονος Χρήστος Συμεωνίδης, από τη Μεσιά του δήμου Παγγαίου.

Ο δράστης κρατούσε από τις 12.30 το μεσημέρι κλειδωμένο στο γραφείο του τον διευθυντή της ΔΟΥ Ελευθερούπολης, Στέργιο Καλτσίδη.

Ο 42χρονος αυτοκινητιστής πήγε το πρωί στη ΔΟΥ Ελευθερούπολης, προκειμένου να θεωρήσει μπλοκ τιμολογίων. Ωστόσο, οι υπάλληλοι της ΔΟΥ δε δέχτηκαν να το θεωρήσουν, διότι διαπίστωσαν πως χρωστούσε στο δημόσιο περίπου 3.000 ευρώ, λόγω μη καταβολής του ΦΠΑ.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ο Συμεωνίδης μπήκε αγανακτισμένος στο γραφείο του διευθυντή της ΔΟΥ, τον απείλησε φραστικά και απαίτησε να του θεωρήσει τα μπλοκ των τιμολογίων. Ισχυρίστηκε δε, ότι σε διαφορετική περίπτωση δε θα τον άφηνε να φύγει από το γραφείο.

Ο διευθυντής αρνήθηκε και ο δράστης έφραξε την πόρτα του γραφείου. Ωστόσο, λίγο αργότερα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία αρχικά εκκένωσε το κτίριο και στη συνέχεια με την παρέμβαση του δικηγόρου του 42χρονου, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με το 42χρονο.

Οι διαπραγματεύσεις απέδωσαν και συμφωνήθηκε αρχικά να κάνει ρύθμιση των χρεών του και στη συνέχεια να θεωρηθούν τα μπλοκ των τιμολογίων. Αμέσως μετά ο Συμεωνίδης άφησε το διευθυντή ελεύθερο και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας Αντώνη Μαλελίδη, ο 42χρονος αυτοκινητιστής αγνοούσε ότι μπορούσε να κάνει ρύθμιση των χρεών του και δε χρησιμοποίησε βία ή όπλο σε βάρος του διευθυντή της ΔΟΥ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε