Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καβάλα: Βρήκαν τους κλέφτες ενάμιση χρόνο μετά

ΦΩΤΟ EΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ EΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις σε σπίτια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για διακεκριμένες κλοπές.

Οι κλοπές είχαν γίνει στις 17 και στις 24 Νοεμβρίου του 2010

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις είχαν κάνει τέσσερα άτομα ηλικίας 24, 26, 30 και 31 ετών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων ενός ακόμη δράστη.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, στις 17-11-2010, μπήκαν σε τέσσερα σπίτια στην Καβάλα, από τα οποία έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.100 ευρώ περίπου, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και ένα αεροβόλο όπλο.

Προέκυψε επίσης ότι ο 26χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρις στιγμής δράστη, στις 24-11-2010, μπήκαν σε άλλα δύο  σπίτια στην Καβάλα, από τα οποία έκλεψαν μία ηλεκτρονική συσκευή, κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 145 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ περίπου.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 24χρονου, σε χωριό της Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ ο ίδιος παρέδωσε στους αστυνομικούς το αεροβόλο όπλο, το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι τρεις από τους τέσσερις που φέρονται να είναι δράστες των κλοπών, κρατούνται ήδη σε καταστήματα κράτησης της Χώρας για κλοπές.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Στόχος ληστών τα ΕΛΤΑ Νεάπολης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε