Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κεφαλλονιά: Έπιασαν τους ληστές-βασανιστές των ηλικιωμένων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αγριότητα της ληστείας είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία…

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (29-01-2012), στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, στο Αργοστόλι. Δύο Έλληνες που φορούσαν κουκούλες, για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπηκαν μέσα και σήκωσαν από το κρεβάτι τόσο τον 89χρονο παππού, όσο και την 75χρονη γυναίκα του.

Άρχισαν να τους γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το σώμα, για να τους αναγκάσουν να μαρτυρήσουν που είχαν κρύψει τα χρήματά τους. Οι δύο ηλικιωμένοι, έπεσαν στο πάτωμα σχεδόν αναίσθητοι και τότε οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι.

Βρήκαν 310€, τα βούτηξαν και έγιναν καπνός. Οι ηλικιωμένοι ειδοποίησαν αργότερα την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Έρευνες που απέφεραν καρπούς, λίγες ώρες αργότερα, όταν οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πάνω τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, κόφτες μετάλλων), ένα ξύλινο ρόπαλο και 9 ναρκωτικά χάπια. Οι δράστες ομολόγησαν τη ληστεία που διέπραξαν και πλέον η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο, να έχει να κάνει με κακοποιούς που συμμετείχαν και σε άλλες αξιόποινες πράξεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φθιώτιδα: Το ”μαρτύριο” του ιδιοκτήτη, ξεκίνησε όταν τους ρώτησε, πόση βενζίνη να βάλει…

Ηράκλειο: Βρήκε το ΔΙΑολό του, από διερχόμενους πολίτες!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε