Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κεφαλλονιά: Ματωμένο γαμήλιο ταξίδι…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σοκ στο νησί από τον άγριο ξυλοδαρμό νεονυμφων. Δεν λειτουργούσε στο νοσοκομείο ο αξονικός τομογράφος… 

Το περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία συνέβη το βράδυ της Κυριακής (18/04/2010). Νεαρό ζευγάρι, που πραγματοποιούσε το γαμήλιο ταξίδι του στο νησί, βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένο σε παραλία του Αργοστολίου. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι οι άγνωστοι δράστες, άφησαν την τσάντα της 36χρονης γυναίκας που περιείχε 340€, ένα κινητό τηλέφωνο και πιστωτικές κάρτες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Το ζευγάρι είχε επιλέξει την Κεφαλλονιά για το γαμήλιο ταξίδι, καθώς ο σύζυγος δούλευε παλιά στο Αργοστόλι και είχε ωραίες αναμνήσεις από το νησί. Το βράδυ της Κυριακής, αφού δείπνησαν, αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στη γέφυρα του Αργοστολίου, τη διέσχισαν και κατέληξαν στο αλσάκι απέναντι.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο οι δύο νέοι βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι από αλλοδαπό που περνούσε από την περιοχή. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ρόπαλο. 

Μεταφέρθηκαν τα χαράματα στο νοσοκομείο Αργοστολίου σε κρίσιμη κατάσταση, με πολύ σοβαρά τραύματα. Εκεί ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργούσε, και έτσι τους παρέλαβε C-130, τους μετέφερε στην Αθήνα και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Θριάσιο και το νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”.

Οι θεράποντες γιατροί αισιοδοξούν ότι οι 2 νέοι θα συνέλθουν γρήγορα και πλέον η αστυνομία περιμένει τις καταθέσεις τους, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε