Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κεφαλλονιά: Ποιος λέτε ότι εξαφάνισε, πειστήρια εγκλήματος;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όταν… μυστηριωδώς χάθηκε αυτό που ”έδενε” τους κατηγορούμενους!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε υπηρεσία της αστυνομικής διεύθυνσης του νησιού. Όπως διαπιστώθηκε, το πρωί της περασμένης Κυριακής (11-12-2011), μπήκε χωρίς έγκριση στον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, που βρίσκεται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και μετά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε η απώλεια χάρτινης τσάντας, που αποτελούσε πειστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η χάρτινη τσάντα είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αργοστολίου, το Σάββατο, 10-12-2011 σε χώρο του ΚΤΕΛ Αργοστολίου, καθώς περιείχε κουτί με ποσότητα κοκαΐνης 74 γραμμαρίων περίπου.

Στο εξωτερικό μέρος της τσάντας αναγράφονταν ονοματεπώνυμο όμοιο με τα στοιχεία του Αρχιφύλακα, καθώς και απόδειξη μεταφοράς μικροδεμάτων, με παραλήπτη επώνυμο όμοιο με αυτό του Αρχιφύλακα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε