Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέντρο διασκέδασης…οίκος ανοχής!

Κέντρο διασκέδασης…οίκος ανοχής!

 

Κύκλωμα πορνείας σε κέντρο διασκεδάσεως στα Ιωάννινα με κάμερες να καταγράφουν τα…πάντα!

 

Λίγο μετά την 01:30 τα μεσάνυχτα αστυνομικοί των Ιωαννίνων έβαλαν τα καλά τους και πήγαν ως πελάτες δόλωμα σε κέντρο διασκέδασης ιδιοκτησίας Ελλήνων. Οι ιδιοκτήτες όμως απουσίαζαν.
 
Οι σερβιτόρες – χορεύτριες που εργάζονταν στο κέντρο πλησίασαν τους αστυνομικούς – πελάτες, και τους ζήτησαν αν ήθελαν κάτι…παραπάνω! Όπως διαπιστώθηκε, οι σερβιτόρες χορεύτριες μετά από προσυνεννόηση με τους υπευθύνους, αποσύρονταν σε ιδιαίτερους χώρους του καταστήματος με πελάτες, αφού πρώτα έπαιρναν μερικά ευρώ!
 
Επίσης, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του καταστήματος είχαν τοποθετηθεί 21 μικροκάμερες κλειστού κυκλώματος, ενώ για την ενδοεπικοινωνία χρησιμοποιούντο τέσσερις φορητοί ασύρματοι. 


Κάμερες μέχρι και στο δρόμο είχαν βάλει. ΦΩΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

 
Κατά την επιχείρηση, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και 13 αλλοδαπές γυναίκες για τις παρακάτω παραβάσεις: διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας κατά συναυτουργία, Νόμου περί προσωπικών δεδομένων, Νόμου περί εγκαταστάσεως και λειτουργίας κινητών και φορητών ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου, άμεση συνέργεια σε διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και στέρηση βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.
 
Όλοι οι συλληφθέντες πήγαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης τους παρέπεμψε στον ανακριτή Ιωαννίνων. Οι μικροκάμερες, τα αποθηκευτικά μέσα των συλλεγόμενων ηλεκτρονικών δεδομένων και οι ασύρματοι κατασχέθηκαν. 

Οι ιδιοκτήτες ακόμη αναζητούνται.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε