Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κέρκυρα: Συνέλαβαν σπείρα διαρρηκτών

Κέρκυρα: Συνέλαβαν σπείρα διαρρηκτών

Δυο άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν προχθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 39, 35 και 31 ετών, αντίστοιχα, κατηγορούνται για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία ιδιώτη πως έπεσε θύμα διάρρηξης, όταν άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του μπαλκονιού του διαμερίσματος του και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας αξιοποίησαν σχετικές με την υπόθεση πληροφορίες και πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση συλλαμβάνοντας τους τρεις δράστες έξω από το σπίτι της 31χρονης.

Από την προανάκριση, προέκυψε πως οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει τον προηγούμενο μήνα κι άλλη κλοπή με τον ίδιο τρόπο, αφαιρώντας μεγάλο αριθμό διαφόρων αντικειμένων (ηλεκτρονικά είδη, κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες, κ.α.).

Στο σπίτι της 31χρονης βρέθηκαν μετά από έρευνα, επιμελώς κρυμμένα τα κλοπιμαία από την τελευταία διάρρηξη της σπείρας, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. 

Τα αντικείμενα επεστράφησαν νομότυπα στον ιδιοκτήτη τους ενώ διερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε