Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κιλκίς: Κατακρεούργησε με κουζινομάχαιρο τη γειτόνισσά της και ήπιε φυτοφάρμακο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία – Η δολοφόνος χτύπησε το κουδούνι της 75χρονης και όταν της άνοιξε, της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο!

Όλα έγιναν στο χωριό Νέο Αγιονέρι του Κιλκίς, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (29-11-2011). Μια 69χρονη, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε το κουδούνι της 75χρονης γειτόνισσάς της. Η άτυχη γυναίκα της άνοιξε την πόρτα και τότε η 69χρονη, σε κατάσταση αμόκ, την μαχαίρωσε στο λαιμό και τον θώρακα. Σταμάτησε όταν το θύμα της έπεσε νεκρό στην είσοδο του σπιτιού.

Τραγική φιγούρα η κόρη της 75χρονης, που την ώρα του φονικού επέστρεφε στο σπίτι. Πρόλαβε – όπως είπε στους αστυνομικούς – να δει την δολοφόνο της μητέρας της, να φεύγει με ματωμένα χέρια. Έτρεξε αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Η δολοφόνος άρχισε να τρέχει και πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα, η ψυχοπαθής-δολοφόνος, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Κοντά της βρήκαν ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο, που είχε πιει για να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το kilkistoday.gr, η 69χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο της πόλης. Στην αυλή του σπιτιού της,  βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και τα επόμενα επεισόδια θα παιχτούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φως στο διπλό έγκλημα της Kαλαμάτας – Ποιους ψάχνουν οι αστυνομικοί – Tι “είδε” ο ιατροδικαστής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε