Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κινηματογραφική καταδίωξη τσιγγάνου κλέφτη στη Ρόδο!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο τσιγγάνος πέρασε με κόκκινο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Μετά τη σύλληψή του, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων σπιτιών, τις οποίες φέρεται να είχε κάνει ο 31χρονος τσιγγάνος μαζί με έναν 17χρονο τσιγγάνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν προχθές το απόγευμα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και αναζήτησης αυτοκίνητου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά,
εντοπίσθηκε ο 31χρονος να οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να βγαίνει από τον χώρο του καταυλισμού τσιγγάνων στο Καρακόνερο Ρόδου.

Εκείνος, μόλις κατάλαβε τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας κόκκινο φανάρι, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, καταδίωξαν τον 31χρονο και όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του, τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν πέντε κοσμήματα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από διάρρηξη σπιτιού που είχε κάνει νωρίτερα και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 31χρονος το τελευταίο τρίμηνο, μαζί με τον 17χρονο, έκαναν διαρρήξεις και κλοπές κοσμημάτων από σπίτια, σε διάφορες περιοχές του νησιού της Ρόδου.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν οι εξής περιπτώσεις:

Στις 06-03-2013 το απόγευμα στην περιοχή Καλυθιές, διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν τα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου
Στις 04-03-2013 στην περιοχή Φαληράκι, διέρρηξαν κατοικία και έκλεψαν τρεις χρυσές λίρες και μια φωτογραφική μηχανή
Στις 02-03-2013 στην πόλη της Ρόδου και στην περιοχή Αφάντου, διέρρηξαν τρία σπίτια και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.
Επίσης στις 02-03-2013 στην πόλη της Ρόδου, προσπάθησαν να μπουν από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι, αλλά τους κατάλαβαν και αναγκάστηκαν να φύγουν
Στις 22-02-2013 στην πόλη της Ρόδου, διέρρηξαν ισόγεια κατοικία και έκλεψαν διάφορα χρυσά κοσμήματα
Στις 29-12-2012 στην πόλη της Ρόδου, διέρρηξαν ισόγεια κατοικία και έκλεψαν διάφορα κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα, δυο κινητά τηλέφωνα και μια τσάντα που περιείχε έγγραφα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί επανειλημμένως για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Τρόμος για ηλικιωμένη σε φλεγόμενο σπίτι! ΦΩΤΟ

Ημέρα της γυναίκας: Ο Μπουτάρης κρέμασε… γόβες στο Δημαρχείο! ΦΩΤΟ

Καβάλα: Η κυρία έκανε τα ψώνια της με… πλαστές πιστωτικές!

Αναβολή για τους τέσσερις συλληφθέντες της Ιερισσού – Τι έγινε στη σύσκεψη με τον εισαγγελέα – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε