Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κινηματογραφική ληστεία στη Λαμία – Βρέθηκε το τζιπ των δραστών

Το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να κλείσουν το δρόμο στον επιχειρηματία. ΦΩΤΟ LamiaReport

Έστησαν καρτέρι σε επιχειρηματία και τον λήστεψαν στο προαύλιο της επιχείρησης. Πήγαν με τζιπ και έφυγαν με μηχανή.

Οι δύο ληστές φαίνεται ότι είχαν οργανώσει πολύ καλά το σχέδιο τους. Περίμεναν τον επιχειρηματία στις 08.45, την ώρα που έβγαινε από τον προαύλιο χώρο της επιχείρησης, με τη βαλίτσα για να πάει να καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα. Ο ένας ληστής του έφραξε το δρόμο με ένα μπορντό τζιπ και με το όπλο στο χέρι, φορώντας κράνος, του πήρε τα χρήματα. Αμέσως μετά, άφησε το τζιπ, που προφανώς ήταν κλεμμένο, στην είσοδο της επιχείρησης και ανέβηκε σε μηχανή, που τον περίμενε ο συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι δράστες ακολούθησαν για να διαφύγουν το στενό χωματόδρομο που βρίσκεται δίπλα στο Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, στη λεωφόρο Αθηνών, από τον οποίο πολύ εύκολα και γρήγορα βγήκαν στην εθνική οδό.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο αδίστακτοι ληστές ήταν ενημερωμένοι και για τα χρήματα, αφού η βαλίτσα περιείχε μεγάλο ποσό και είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο διαφυγής τους.

Το τζιπ φαίρεται να έχει κλαπεί από την περιοχή της Καλλιθέας στην Αττική, αρκετές μέρες πριν. Η Αστυνομία το έχει κάνει φύλλο και φτερό  μήπως βρει αποτυπώματα, ενώ ανακρίνει και όλους όσους γνώριζαν τις κινήσεις του επιχειρηματία.

Στη λεωφόρο Αθηνών βρέθηκε το τζιπ - Άφαντοι οι δράστες. ΦΩΤΟ LamiaReport

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε