Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλοπές σε παραλίες των νοτίων προαστίων

κλοπές

Δύο… ποντικοί συνελήφθησαν από την Αστυνομία, για κλοπές σε παραλίες των νοτίων προαστίων! Η καταδίωξη που έφερε τις… χειροπέδες.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της 23-8-2017 στον Άλιμο δύο αλλοδαποί για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ).

Ο ένας δράστης είναι 26 ετών και υπήκοος Συρίας, ενώ ο δεύτερος είναι υπήκοος Λιβάνου και 36 ετών.

Οι κλοπές, η καταδίωξη και οι συλλήψεις

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλίμου και στην θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν, ρίχνοντας στο έδαφος δύο σακίδια πλάτης. Οι δράστες έπειτα από καταδίωξη τελικά ακινητοποιήθηκαν. Στο εσωτερικό των τσαντών βρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικά έγγραφα τρίτων προσώπων, γυναικεία ενδύματα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, προέκυψε ότι οι δράστες από τις αρχές του τρέχοντα μήνα, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί δεκαέξι περιπτώσεις κλοπών από πλαζ στο Παλαιό Φάληρο, στον Άγιο Κοσμά, στο Ελληνικό, στον Άλιμο, στη Βούλα, στη Βάρκιζα και στην Βουλιαγμένη.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις