Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορινθία: 31χρονος εξέδιδε 28χρονο τραβεστί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σύλληψη έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης – Η αστυνομία έπιασε και τον 31χρονο που κανόνισε το ραντεβού…

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στον Ισθμό. Εκεί είχαν στήσει ένα καλά οργανωμένο ροζ κύκλωμα, ένας 28χρονος τραβεστί και ο 31χρονος μάνατζέρ του, που κανόνιζε τα ραντεβού. Η δράση τους έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας και έτσι στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Αστυνομικός τηλεφώνησε στον 31χρονο μάνατζερ και συμφώνησαν στους όρους του ερωτικού ραντεβού.  Ο 31χρονος, μετέφερε τον 28χρονο τραβεστί σε ξενοδοχείο, ο οποίος αποπειράθηκε να έρθει σε ερωτική επαφή με τον αστυνομικό που παρουσιάστηκε ως πελάτης. Όταν ο αστυνομικός του έδωσε τα 600€ που είχαν συμφωνήσει του φόρεσε χειροπέδες, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 31χρονος μάνατζέρ του.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα. Πλέον αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της μαστροπείας και της παράνομης έκδοσης προσώπου…
 
Εν τω μεταξύ στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, μια 50χρονη, που αποπειράθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με αστυνομικό που παρουσιάστηκε ως πελάτης, έναντι χρηματικού ποσού που είχε προσυμφωνηθεί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προηγηθεί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε