Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κόρινθος: Απατεώνες με στολή αστυνομικού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια καλοστημένη απάτη με θύματα ανυποψίαστους κατοίκους της πόλης…

Συνελήφθησαν δύο 30χρονοι κι ένας 23χρονος, γιατί μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους 24 και 33 ετών, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την απάτη. Συγκεκριμένα, αφού προσέγγιζαν ανυποψίαστους πολίτες προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τους έπαιρναν διάφορα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι θα τους προμήθευαν με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές σε τιμές ευκαιρίας.

Κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2010 έως 05-02-2011 έχουν αναφερθεί έξι παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες και εξιχνιάστηκαν, σε Αττική, Βόλο, Λάρισα και Κόρινθο όπου οι παθόντες αναγνώρισαν με απόλυτη βεβαιότητα τον έναν εκ των συλληφθέντων και τον 24χρονο μη συλληφθέντα ως δράστες.

Η αστυνομία κατέσχεσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, καθώς και μία πλαστή σφραγίδα και μία μεταλλική σιδερογροθιά που βρέθηκαν στη κατοχή τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων που διαφεύγουν της σύλληψης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε