Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορυδαλλός: κρανίου τόπος από την έκρηξη – Συγκλονιστική μαρτυρία!

(ΦΩΤΟ NEWSIT)
(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Δεν υπάρχει ούτε ένα τζάμι σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων… έσπασαν μέχρι και καθρέπτες στα μπάνια των σπιτιών.

Δέκα κιλά εκρηκτικά έβαλαν οι τρομοκράτες. Ο τοίχος των φυλακών έστειλε το οστικό κύμα απέναντι στις πολυκατοικίες και τα καταστήματα.
Επτά πολυκατοικίες στη σειρά σαρώθηκαν από την έκρηξη. Έξι καταστηματάρχες δεν θα βγάλουν σήμερα μεροκάματο. Πρέπει να αποκαταστήσουν τις ζημιές.
“Ήμουνα μέσα στο κατάστημα όταν ήρθαν και μας ενημέρωσαν οι αστυνομικοί πως πρέπει να φύγουμε γρήγορα. Ευτυχώς δεν έμεινα μέσα στο κατάστημα ”… λέει στο Newsit η ιδιοκτήτρια ενός ζαχαροπλαστείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου έχει… εξαφανιστεί. Τα θραύσματα εκσφενδονίστηκαν προς τα μέσα και σάρωσαν τα πάντα. Λίγα λεπτά πριν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας ευτυχώς την είχε πείσει να απομακρυνθούν…
Τεράστιες ζημιές έχουν υποστεί και τα διπλανά καταστήματα. Όπως, όπως οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να διασώσουν το εμπόρευμα που έχει γεμίζει τζάμια…
Ενώ η… ζημιά στη μάνδρα των φυλακών είναι ανύπαρκτη, στο απέναντι πεζοδρόμιο μέχρι και των τέταρτο όροφο των πολυκατοικιών δεν έχει μείνει ούτε τζάμι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου το οστικό κύμα ξήλωσε μέχρι και τις κάσες των παραθύρων. Όλη η δύναμη της βόμβας οδηγήθηκε απέναντι, έτσι έσπασαν όλα τα τζάμια, έτσι τραυματίστηκε η 22χρονη κοπέλα μέσα στο διαμέρισμά της στον τέταρτο όροφο. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε