Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κως: Έγινε κι αυτό: Τους έκλεψαν, έφαγαν και έκαναν μπάνιο!

Κως: Έγινε κι αυτό: Τους έκλεψαν, έφαγαν και έκαναν μπάνιο!

Κουραστική δουλειά οι διαρρήξεις και με τέτοια ζέστη…

οι άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Καρδάμαινα της Κω, χρειάστηκαν λίγη δροσια. Έτσι, δεν δίστασαν να χωθούν στην μπανιέρα του σπιτιού και να κάνουν το ντους τους.

Μόλις τελείωσαν, άλλαξαν ρούχα παίρνοντας όσα αντρικά βρήκαν στην ντουλάπα και πήραν μαζί τους και το μαγειρεμένο φαγητό που βρήκαν στην κουζίνα. Σύμφωνα με το thebest.gr, στην ίδια περιοχή, στον δρόμο που οδηγεί από την Καρδάμαινα προς τη Νορίντα, στόχος διαρρηκτών έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο και άλλη μια κατοικία.

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν την ώρα που έλειπε το ζευγάρι των ιδιοκτητών μαζί με το παιδί τους και, αφού παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν από το εσωτερικό ένα χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν μετρητά άγνωστου ύψους και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις ίδιες ώρες περίπου έγιναν στόχος εισβολής από κακοποιούς και άλλα τρία σπίτια στην ευρύτερη περιοχή! Τα κρούσματα διαρρήξεων είναι πολλά και καθημερινά στο νησί, με αποτέλεσμα να έχουν αναστατωθεί οι κάτοικοι και να ζητούν από την Αστυνομία να τους προστατεύσει με νυχτερινές περιπολίες…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε