Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κως: ”Με βίαζαν 3 άτομα και πακολουθούσαν άλλοι 3”!

Το δράμα που έζησε σε διαμέρισμα του νησιού περιέγραψε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα – Για την ώρα έχουν συλληφθεί 4 άτομα…

Τον βιασμό της από 3 συμπατριώτες της κατήγγειλε στην Κω νεαρή Αγγλίδα, η οποία δήλωσε στους αστυνομικούς ότι την πράξη παρακολούθησαν… και άλλοι τρεις ομοεθνείς της! Ήδη στα χέρια των διωκτικών αρχών του νησιού βρίσκονται οι τέσσερις Βρετανοί ενώ οι άλλοι δύο φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους!

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε προχθές το πρωί η 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών, σύμφωνα με την οποία το προηγούμενο βράδυ σε διαμέρισμα που διέμενε προσωρινά 19χρονος Βρετανός, βιάστηκε από τρία άτομα.

Στον ίδιο χώρο, τόνισε η αλλοδαπή βρίσκονταν και άλλοι τρεις συμπατριώτες της οι οποίοι παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να αποτρέψουν την πράξη.

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίσθηκαν προχθές το μεσημέρι στην Καρδάμαινα της Κω, οι τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Μεγ. Βρετανίας ηλικίας 19, 22, 24 και 21 ετών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την παθούσα. Όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα οι άλλοι δύο έχουν αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Σε βάρος των συλληφθέντων αλλά και των υπολοίπων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και κρατούνται για τα περαιτέρω.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε