Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κοζάνη: Παππούς πήγε να σκοτώσει γιαγιά με τσεκούρι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άφωνη η τοπική κοινωνία από τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού…

Οι περισσότεροι στην τοπική κοινωνία στο Τσοτύλη Κοζανής, γνώριζαν για τους καθημερινούς καβγάδες του αντρόγυνου. Κάποιοι τους είχαν ακούσει να τσακώνονται και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε τα όσα θα διαδραματίζονταν αργά χθες το βράδυ (27/05/2010). 

Για μία ακόμα φορά, ο 75χρονος και η 78χρονη σύζυγός του, τσακώνονταν μέσα στο σπίτι. Ο καβγάς τους όμως παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία: κάποια στιγμή ο 75χρονος έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε την ηλικιωμένη με τα χέρια. Δεν σταμάτησε όμως εκεί…

Πήγε σε διπλανό δωμάτιο και επέστρεψε με ένα τσεκούρι! Με αυτό, χτύπησε τη γυναίκα του στο κεφάλι και εκείνη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο πάτωμα. Τότε ο 75χρονος δεν συνέχισε. Ειδοποίησε ασθενοφόρο και κάλεσε την αστυνομία για να παραδοθεί.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι.

Σε βάρος του 75χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κοζάνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε