Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρατούμενος των “Πυρήνων” μέσα από τη φυλακή – Ακούστε τον

Κρατούμενος των “Πυρήνων” μέσα από τη φυλακή – Ακούστε τον

Ο Τάσος Θεοφίλου που είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Πάρο και για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” μίλησε μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

Ο Τάσος Θεοφίλου, με αφορμή την εξέταση παράτασης στην προφυλάκιση του μετά το πέρας του εξαμήνου, μίλησε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές και το προφιλ “τέρατος” που δημιούργησαν τα ΜΜΕ.

Για όσους δε θυμούνται, ο νεαρός Τάσος Θεοφίλου είναι προφυλακιστέος για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου και τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί, Δημήτρη Μίχα, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τους δράστες. Επίσης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”.

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Θεοφίλου μέσα απίς φυλακές Δομοκού για εκπομπή που θα προβληθεί στο OmniaTV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγχειρίδιο του καλού τρομοκράτη ο σκληρός δίσκος του Θεοφίλου – Τι βρήκαν στον υπολογιστή του – Προφυλακιστέος και για τη συμμετοχή στους “Πυρήνες”

Θεοφίλου:”Δεν ήμουν καν στην Πάρο” – Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Τι λέει ο “τοξοβόλος” για την αιματηρή ληστεία στη Πάρο

Μια τηλεκάρτα, 7 κλειδιά και ο… τοξοβόλος – Νέα στοιχεία για τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στην Πάρο

Θεοφίλου: “Ήμουν δεμένος όταν μου πήραν γενετικό υλικό” – Τι είπε στην απολογία του

Συνήγορος Θεοφίλου: Δεν έγινε σωστά η λήψη DNA – Πέντε κρησφύγετα πίσω από τα κλειδιά που βρέθηκαν επάνω του; – “Λαμπίκο” η γιάφκα της Λαμίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε