Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Άφησαν τα πρόβατα και άρχισαν να πυροβολούν για να γλιτώσουν!

Κρήτη: Άφησαν τα πρόβατα και άρχισαν να πυροβολούν για να γλιτώσουν!

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο…

Πυροβολώντας στον αέρα κατάφεραν και διέφυγαν δύο άτομα από αστυνομικούς Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς χθες αργά το βράδυ στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κατά την ακινητοποίηση αυτοκίνητου από τους αστυνομικούς οι δυο άνδρες επιβάτες του οχήματος το έβαλαν στα πόδια, αφού πρώτα πυροβόλησαν δύο φορές προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανόν για εκφοβισμό, με άγνωστο πυροβόλο, παρατώντας παράλληλα το Ι.Χ.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για οπλοκατοχή – οπλοχρησία, απείθεια, κλοπή και παράβαση Νόμου Περί Ζωοκλοπής.  

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 08/10/2011 από το Δημοτικό Διαμέρισμα Κοκκίνι Χάνι Δήμου Χερσονήσου από 51χρονο. Στην καρότσα του οχήματος ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

Ένας κόπτης σιδήρου, δύο πλαστικές μαύρες δεξαμενές χωρητικότητας 1000 λίτρων η κάθε μια  με υπολείμματα πετρελαίου και τρία πρόβατα. Από την προανάκριση του Αστυνόμου Τμήματος Αγίου Μύρωνα προέκυψε ότι τα πρόβατα ανήκουν σε 30χρονη ημεδαπή τα οποία και της αποδόθηκαν.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται…

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε