Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο στη Βιάννο – Τους πυροβόλησε γιατί βιντεοσκοπούσαν την φωτιά

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο στη Βιάννο – Τους πυροβόλησε γιατί βιντεοσκοπούσαν την φωτιά

Δύο άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αφού ένας νεαρός τους πυροβόλησε τουλάχιστον 7 φορές γιατί βιντεοσκοπούσαν την φωτιά.

Αιματηρό περιστατικό με δύο τραυματίες -ο ένας εκ των οποίων σοβαρά- έγινε τα ξημερώματα στη Βιάννο, όταν δύο φίλοι, ηλικίας 24 και 35 ετών, αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν τη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή.

Την ώρα που βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, σταμάτησε δίπλα τους επιβατικό όχημα, με οδηγό έναν κτηνοτρόφο, ο οποίος τους ζήτησε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο να σταματήσουν να καταγράφουν τις σκηνές, εξοργισμένος από το γεγονός ότι ενώ καίγεται η περιουσία του, εκείνοι τραβούσαν… βίντεο!
Η απάντηση των δύο νεαρών ήταν πως δεν κάνουν τίποτα κακό. Ο 20χρονος, όμως, οδηγός του οχήματος, εξοργίστηκε και αποφάσισε να τους σταματήσει βγάζοντας όπλο και πυροβολώντας έξι φορές τον 24χρονο και μία τον 35χρονο.
Ο 24χρονος φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα, καθώς δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στα πόδια και δύο σε ζωτικά σημεία. Ο 35χρονος είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς η σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κόλαση φωτιάς στη Βιάννο – Εκκενώθηκαν οικισμοί

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε