Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Απολογείται αύριο ο 17χρονος για το μακελειό στο Ροτάσι

ΦΩΤΟ από το CretaLive
ΦΩΤΟ από το CretaLive

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία τετελεσμένη σε βάρος του 17χρονου που έπεσε νεκρός την Παρασκευή στο Ροτάσι και για απόπειρα σε βάρος του θείου του θύματος, ασκήθηκε σε βάρος του επίσης 17χρονου, φερόμενου δράστη του μακελειού που παραδόθηκε το Σάββατο στις αρχές.

Επίσης σε βάρος του πατέρα του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για συμμετοχή στη συμπλοκή όπως και στον αδερφό του 17χρονου αλλά και στον γαμπρό του επίσης για τη συμπλοκή.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ποινική δίωξη ασκήθηκε – από την άλλη πλευρά – και σε βάρος του θείου του 17χρονου θύματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδερφού του 17χρονου φερόμενου δράστη αλλά και σε ξάδερφο – μέλος της οικογένειας για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς όπως προκύπτει φέρεται να βρισκόταν στο αυτοκίνητο της ώρα της συμπλοκής και να πυροβόλησε.

Συνολικά δηλαδή διώξεις ασκήθηκαν σε βάρος 6 ατόμων ενώ χθες η ατμόσφαιρα “μύριζε” μπαρούτι κατά την προσαγωγή των 2 από αυτούς στον εισαγγελέα όπου απειλήθηκε επεισόδιο από τους συγκεντρωμένους σε βάρος του 17χρονου που παραδόθηκε.

Και οι δύο θα απολογηθούν στη Β’ ανακρίτρια το πρωί της Τρίτης, ίσως όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό υπό το φόβο νέων επεισοδίων.

Διαβάστε ακόμα:

Φόβοι για βεντέτα μετά το μακελειό στο Ροτάσι – Θέμα χρόνου η σύλληψη των υπολοίπων

Κρήτη: Παραδόθηκε ο ένας από τους τρεις καταζητούμενους του μακελειού στο Ροτάσι – Ανέλαβε την ευθύνη του φονικού!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε