Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Eλεύθερες με περιοριστικούς όρους οι Βουλγάρες για την αγοραπωλησία του βρέφους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δυο Βουλγάρες, κατηγορούνταν για παράνομη υιοθεσία κατ’ επάγγελμα από κερδοσκοπία.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, η μητέρα του μόλις 36 ημερών βρέφους καλείται να πληρώσει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ ως χρηματική εγγύηση ενώ η 31χρονη θα πληρώσει 4.000 ευρώ.
Παράλληλα απαγορεύτηκε η έξοδο τους από την χωρά μας ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Η 24χρονη μητέρα του βρέφους κατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι έφυγε από την πατρίδα της λίγες μέρες πριν γεννήσει το τέταρτο παιδί της, για να έρθει στην Ελλάδα και να ψάξει ένα άτεκνο ζευγάρι για να το πουλήσει.

Σε αντίθεση η 31χρονη, η οποία υποστήριξε στις ανακριτικές αρχές ότι η φίλη της από την Βουλγαρία ήταν παντρεμένη με έναν συμπατριώτη τους και είχε 4 παιδιά. Η οικογένεια της έμενε στην Βουλγαρία ενώ εκείνη έμεινε έγκυος από νεαρό άνδρα που γνώρισε στην Κρήτη!

Μάλιστα πριν ένα μήνα οπότε και άρχισε να την φιλοξενεί η 24χρονη της εκμυστηρεύτηκε ότι προσπαθούσε να βρει τρόπο ώστε ο σύζυγος να μην μάθει για την παράνομη σχέση της από τον οποίο άνδρα μάλιστα, είχε μείνει έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε απασχολήσει της αστυνομικές αρχές για παρόμοια υπόθεση ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση αγοραπωλησίας του βρέφους.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Θα πούλαγε το μωρό της για 10 χιλιάδες ευρώ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε