Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Ελεύθερος ο 63χρονος για την αποπλάνηση 7χρονου κοριτσιού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 63χρονος Ηρακλειώτης, που κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον 10 φορές σε βάρος μικρού κοριτσιού, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας μετά τη σύλληψή του, την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία 42χρονης από την Πολωνία, μητέρας της 7χρονης.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος, με εγγύηση 10.000 ευρώ και με όρους να μη φύγει από τη χώρα, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, να μη συναναστρέφεται την οικογένεια του παιδιού, αλλά και … να εγκαταλείψει το σπίτι του στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού και να αναζητήσει αλλού στέγη.

Ο 63χρονος απολογήθηκε, αρνούμενος ότι είχε ποτέ αγγίξει το παιδί ενώ κατόπιν της διαφωνίας Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, για το θέμα της προφυλάκισής του ή μη συγκλήθηκε το Δικαστικό Συμβούλιο.
Στο μεταξύ, στο Δικαστήριο σήμερα εμφανίστηκαν οι γονείς της 7χρονης, που ανέφεραν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του 63χρονου.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, Γιώργος Κοκοσάλης τόνισε ότι ο άνδρας αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε σχέση με όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του.
Από την πρώτη φάση και ακόμη και σήμερα στην ανακρίτρια εμφανίστηκε συντετριμμένος, τόνισε ο δικηγόρος.
Ανέφερε επίσης ότι ο 63χρονος έχει πέσει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του
ενώ όπως είπε στην ανακρίτρια, πέντε ημέρες τώρα στα κρατητήρια έχει στερέψει το δάκρυ του.

Σύμφωνα με τον κύριο Κοκοσάλη, από την ιατροδικαστική έκθεση δεν επαληθεύεται ο βιασμός και η αποπλάνηση του παιδού,
ενώ τη σημασία της έχει και η δήλωση ανάκλησης της μήνυσης εκ μέρους των γονέων.
Ωστόσο το έγκλημα είναι αυτεπαγγέλτως διωκόμενο…

Ο πατέρας από την Αλβανία και η μητέρα από την Πολωνία είναι οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και μάλιστα, έχουν βοηθηθεί από τον 63χρονο και την οικογένειά του,
που στο παρελθόν τους έχει ενισχύσει, φροντίζοντας ακόμη και για το φαγητό της οικογένειας.

Σύμφωνα πάντως με όσα είχε καταγγείλει η μητέρα στην αστυνομία, ο 63χρονος φέρεται να προσκαλούσε συχνά στο σπίτι του την 7χρονη με πρόσχημα το παιχνίδι με τον εγγονό του, όμως όπως κατήγγειλε η 42χρονη, ο 63χρονος ασέλγησε σε βάρος του μικρού κοριτσιού.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους ενώ παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από κατάλληλο πραγματογνώμονα.
Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ειναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος άνδρας την παρενοχλεί, καθώς αυτό συνέβη τουλάχιστον … 10 φορές!

Σε βάρος του 63χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και για βιασμό κατ’εξακολούθηση, με βάση στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται – σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Γ. Κοκοσάλη – ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και ποτέ δεν ακούμπησε το ανήλικο κορίτσι!

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Αρνείται ότι αποπλάνησε την 7χρονη – ”Στέρεψαν τα δάκρυά μου”!

Κρήτη: ”Στο σκαμνί” για αποπλάνηση 7χρονης – Η μικρή παραμένει σοκαρισμένη!

Ηράκλειο: Αποπλάνησε 7χρονη – Την προσκάλεσε δήθεν για να παίξει με τον εγγονό του!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε