Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Επικαλέστηκαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να κοροϊδέψουν ηλικιωμένη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χρυσές “δουλειές” έκαναν δύο γυναίκες στην περιοχή της Μεσαράς οι οποίες είχαν φτιάξει το δικό τους “παραμύθι” για να εξαπατούν!

Σύμφωνα με το PrismaNews, εμφανίστηκαν στους Βώρους του Δήμου Φαιστού, πλησίασαν μια 67χρονη γυναίκα και της είπαν ότι η οικογένεια της είχε επιλεγεί μαζί με κάποιες άλλες οικογένειες στην Ελλάδα για να εισπράξει ένα εφάπαξ ποσό 6.000 ευρώ καθώς και 800 ευρώ κάθε μήνα για ένα χρόνο τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της, ως βοήθημα από τον Πατριάρχη και τη γνωστή οικογένεια.

Η 67χρονη γυναίκα πίστεψε το παραμύθι των δύο γυναικών, τις έβαλε στο σπίτι της και στο τέλος εκείνες της ζήτησαν 200 ευρώ, τάχα για να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες.

Η γυναίκα είπε ότι δεν είχε τα 200 ευρώ, και τους έδωσε 100 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της.
Εκείνες τα πήραν και έφυγαν, λίγο πριν βγουν από την αυλή της όμως επέστρεψαν και της είπαν μήπως είχε να τους δώσει κάποιο χρυσό κόσμημα για να έβγαζαν τα σχετικά έξοδα.
Η γυναίκα και πάλι δεν κατάλαβε τίποτα, έβγαλε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε και τους την έδωσε.

Τότε εκείνες έφυγαν και λίγη ώρα αργότερα η 67χρονη κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.
Ενημέρωσε το σύζυγο που επέστρεψε σπίτι μετά από λίγο και χθες το μεσημέρι κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών. Οι δύο γυναίκες αναζητούνται…

Διαβάστε ακόμα:

Τον άφησαν ελεύθερο και 4 χρόνια μετά τον συνέλαβαν ξανά για παιδική πορνογραφία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε