Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Καταδικάστηκαν για πλαστές επιταγές ύψους 1εκ.€!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες εξαπατούσαν τα θύματά τους με πλαστές επιταγές και είχαν καταφέρει να θησαυρίσουν…

Ποινή κάθειρξης εννέα ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επέβαλε χθες (06-12-2012), το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων στους δύο από τους κατηγορούμενους για υπόθεση μεγάλης απάτης με μαϊμού – επιταγές, ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, από τους συνολικά 22 κατηγορούμενους παραπέμφθηκαν τέσσερις, ενώ βασικοί κατηγορούμενοι ήταν οι δύο Ηρακλειώτες που καταδικάστηκαν για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, της απάτης και της απλής συνέργειας σε απάτη. Δύο ακόμα κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης επτά ετών με την έφεση επίσης να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οι τέσσερις καταδικάστηκαν για τις κατηγορίες ότι εξαπάτησαν δημόσιες υπηρεσίες, ενώ πέτυχαν να εκδώσουν αμέτρητο αριθμό μπλοκ επιταγών από διάφορες τράπεζες. Με βάση το βούλευμα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν τα στοιχεία ενός ιδιωτικού υπαλλήλου από το Ηράκλειο – εν αγνοία του – και έβγαλαν δύο αστυνομικές ταυτότητες με δικές τους φωτογραφίες.

Κατόπιν ξεκίνησαν… επιχειρήσεις, παρουσιάζονταν πλαστά μισθωτήρια ακινήτων τα οποία δήθεν στέγαζαν τις επιχειρηματικές τους δράσεις. Στην συνέχεια πήραν σβάρνα τραπεζικά καταστήματα, πετυχαίνοντας την έκδοση μεγάλου αριθμού μπλοκ επιταγών, που όπως αποδείχθηκε ήταν “πέτσινες”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φθιώτιδα:Κατακρεούργησε τη γιαγιά που τον μεγάλωσε – Βίντεο και φωτό για το διπλό φονικό!

Ηλεία: Το σώμα στον Πύργο, η σκέψη στην πλατεία Ταχρίρ!

Αχαϊα: Όταν του έδωσε αναπτήρα, ξεκίνησε να την κυνηγάει γυμνός!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε